15. maaliskuuta 2011

Päivän asu


Ajattelin tehdä oman kontribuution blogistien suosittuun genreen nimeltä päivän asu. Systeemiin kuuluu napsia itsestään otoksia peilin kautta jalkaterät sisäänpäin käännettyinä ja selostaa blogissa yksityiskohtaisesti, mistä myyntipisteistä merkkivaatekerta on käyty kaapimassa. Niin, ja tietysti unohtaa kertoa se seikka, että homma on sponsoroitua. Noista postauksista saa ainakin hyvän käsityksen nykypäivän nuorisomuodista. Muistelenpa vaan omia nuoruusaikojani, jolloin vaihtoehtoina oli valita vaatteensa joko lasten- tai tätiosastolta. Välimuotoja ei kauheasti ollut.

Pissistyyliin kotona on tämänpäiväinen kostyymini. Tyyli sopii upeasti tietokoneen ääreen, postilaatikko- ja jääkaappikäynneille ja salkkareiden katsomiseen. Pää jäi kuvasta ihan vaan sen takia, että tukka oli likainen. Tuon enempää en saanut jalkojani väännettyä, alkaa olla tuota lonkkavaivaa.


Musta neule - ööh, en muista mistä kun on ainakin viisi vuotta vanha. Harmaa neuletunika automarketista ruokaostosten lomassa. Farkkuleggarit ruotsalaisesta halpakaupasta. Villasukat itsetehdyt, vähän jo nyppyyntyneet.


Oliks ihku?

1 kommentti:

  1. Ihana Islannin tarina ja tää juttu pisti hymyilyttämään :) nyt voikin mennä hymyssä suin nukkumaan kun ole jo liikaa täällä koneelle kukkunut.

    VastaaPoista