21. elokuuta 2010
Punaisen paholaisen metsästys osa II
Taannoin kerroin liljakukkojahdista, joka on käynnissä puutarhassa. Mikäli kuunliljoissa näkyy järsittyjä reikiä, kyseessä on melko varmasti tämä veijari. Kahdessa viikossa punaisia paholaisia on onnistuttu listimään kokonaiset kolmekymmentä kappaletta. Juoneja otuksia ovat. Koska hommasta on tullut lähes ammattimaista, niin tässä muutama vinkki, jotka olen todennut käyttökelpoisiksi.
1. Vihollisen selustaan iskeminen on kaiken A ja O. Ota käyttöön pieni istutuslapio (tai vaihtoehtoisesti voit käyttää omia käsiäsi, jos haluat välttämättä koskea näitä ällötyksiä). 2. Tarkasta tilanne, erityisesti lehtien alta jos kyseessä ovat hostat, mutta varo koskemasta lehtiä. 3. Kun kohde on näkyvissä, hivuta puutarhalapio lehden alle varovasti ja sen jälkeen ropauta lehteä, jolla kohde majailee. 4. Tämä seuraava vaihe on toteutettava salamannopeasti: kukko heittäytyy selälleen puutarhalapioon, välittömästi kippaa lapio jollekin kovalle alustalle ja liiskaa uhri joko lapiolla lätkimällä tai tossulla survaisemalla. Tukkimiehen kirjanpito motivoi kummasti touhua. Tästä voi tulla koko perheen yhteinen harrastus!
Mikäli tämän otuksen ulkonäkö on päässyt unohtumaan, tässä vielä muistutuksena.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei hitsi, sain kyllä mojovat naurut tuosta teidän kukonmetsästyksestä :D Johtuu ehkä siitä, että meillä ei noita punaisia paholaisia ole näkynyt ;) Täytynee käydä noita hostan lehtiä vähän tarkemmin kurkkaamassa...
VastaaPoistaHih, piristäpäs minunkin ankeaa työpäivää. Mitäs meinaat sitten tehdä kun "Operaatio Punainen kukko" on saatettu päätökseen. Voittoa voit mennä juhlistamaan vaikka Poriin Ravintola Punaiseen kukkoon, mikäli se siellä vielä on :)
VastaaPoistaToivottavasti saat myös pimeänä aikana, jotain virikkeellistä puuhaa sen kammiossa puuhastelun lisäksi.