10. kesäkuuta 2011

Rantafileenä?


No ei kyllä. Ihanaa, että kesä on vihdoin tullut jääkauden jälkeen, mutta jotensakin viimevuotisen hellepiinan jälkeen ei kiinnosta vähääkään auringossa paistuminen. Eikä siitä tässä tapauksessa mitään hyötyä olisikaan. Sen sijaan lyön luukut kiinni, vedän verhot ikkunan eteen ja tökötän tiukasti sisällä kuumimmat tunnit. Ulos vetävät vain yhä uusiin kukkiin innostuneet perennat, jotka janoisina hamuavat kohti vesiletkua.


Pihassa kuuluu jatkuvaa surinaa minne vaan meneekin. Se ei tule ruohonleikkurista, vaan kimalaisista jotka ovat huumaantuneet lämpimästä ja vihdoin auenneista kukkasista. Valinnanvaraa totisesti niillä riittää.


Luteilla on lemmenviikot. Useampi pariskunta aloitti puuhastelunsa ihan silmien alla pihasireenissä. Vähän ne häiriintyivät lähelle tulleesta linssistä, mutta jatkoivat sitten kömyämistään. Minkähänlainen kanta tuostakin seuraa?

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi sinulla, sääli jos lopetat syksyn myötä kokonaan. Ulos ei tee täälläkään mieli, mutta melkein yhtä kuuma on sisälläkin. Etenkin kun yrittää edistää lahjavillasukkaa...

    Tervetuloa vastavierailulle blogiini!

    VastaaPoista
  2. Katsotaan nyt, mitä kiireitä syksy tuo...

    VastaaPoista