3. joulukuuta 2011

Jouluräpellyksiä

Kivojen kanssa-askartelijoiden seurassa näperreltiin joulukortteja kimpassa. Tarkoituksena oli tutustua askarteluvälineisiin, joista suurin osa meistä noviiseista ei ollut kuullutkaan, saati sitten perehtynyt. En enää muista vermekkeiden nimiäkään, mutta hienoja tuli korteista. Kiitos Tartsa opastuksesta!



Ihan koko joulukorttiarsenaalia en ryhtynyt tänä vuonna väkertämään, vaan paikkaan korttikirjoa vielä kaupan painotuotteilla. Itse kuulun vielä siihen vanhakantaiseen koulukuntaan, että kunnon kortti pitää olla, olkoon sitten ostettu tai itse nuperreltu.



Mistä päästäänkin lahjojen paketointiin. Taannoin pikkujouluissa vierustoveri sai pukinkontista prisman lihatiskin paperiin käärityn pötkylän. Siihen oli isketty ne vaa'an tulostamat tarratkin, tosin blankkoina. Arvuuteltiin, että onko siellä kalafile. No ei ollut, vaan jääskrapa. Olen myös kuullut urbaanilegendaa ikimuistoisesta pikkujoululahjasta. Se oli munakennoon sullotut yhdenkoon sukkahousut.

2 kommenttia:

  1. Hienoja ovat tuotokset, en niitä silloin kovin tarkkaan katsellut, yrittäessäni perehtyä virkatun kukan saloihin. Laite jolla leikattiin oli BigShot ja stansseja käytettiin, sekä kulmaleikkureita :) pienempi leikkuri oli Sizzix. Pikkujouluissa ne luovimmat paketi varmaan löytyy ja kummalliset lahjat....munanleikkureista tampaxpaketteihin...

    VastaaPoista
  2. Kiitos valaistuksesta ekspertti-Anskulle!

    VastaaPoista