14. marraskuuta 2010

Jouluisia origameja


Eipä näytä riittävän, että työssäni käsittelen papereita ja lisäksi tutkin niitä, pitää vielä vapaa-ajallakin näköjään ryhtyä niitä taittelemaan. Vinkkejä joulunalusaikaan hain jouluisia origameja -kurssilta. Pitänee laittaa hieman selvennöksiä kuvatekstein. Yllä siis joulukuusi, kello ja muutama joulupukki.Sitten on espanjalainen rasia, vihreä kori ja pari tähtirasiaa.


Erimallisia tähtiä ja yläreunassa yksi hyrrä.


Valkoinen enkeli, possu - ja sitten hylje, josta piti tulla poro...(se on kurssin käymättömän tekele).Ja lopuksi pari vesipommia. Selkeästi noissa töissä erottuivat omat suosikit, joita oli kiva taitella. Sitten oli ne, jotka olivat tosi ällötyksiä. Sitten oli ne, joista ei meinannut tulla yhtään mitään, kuten keskikuvan viisisakarainen sininen tähti. Lopullinen malli voi näyttää todella yksinkertaiselta, mutta sen aikaansaaminen on yhtä tuskaa. Itse tykkään selkeistä, symmetrisistä töistä. Mitä epäsymmetrisempi, sen hankalampi jotenkin oli lopputulosta hahmottaa. Mutta ehkä noista jotain joulukortteja syntyy...

3 kommenttia:

  1. Wau, hienoja!! Ei taitais itsellä kärsivällisyys riittää... Kauanko menee keskimäärin aikaa yhden origamin taittelussa?

    VastaaPoista
  2. Noi mallit oli aika simppeleitä, muutama minuutti taitteluun meni per työ. Sit kun menee rutiinilla, taittelu sujuu hujauksessa. Mun kärsivällisyys ei kyllä riitä moniosaisiin ja hankaliin malleihin.

    VastaaPoista
  3. miks ei oo ohjeita noihin kun kerran olet hyvä voisit ottaa kuvia kun teet niitten eri vaiheita

    VastaaPoista