22. helmikuuta 2011

Postimyynnistä jännitystä elämään

Intouduin pitkästä aikaa tilaamaan postimyynnistä kevätvaatteita, pari kesäpaitaa ja caprihousut. Hain paketin lähikaupan noutopisteestä ja avasin sen kotona: sieltä paljastuivat mustat tuulipuvun housut. Siis täh? Oliks tää joku vinkki, vai? No okei, kieltämättä ulkoilu oli jäänyt vähiin viime aikoina. Otin jo luurin käteeni soittaakseni postimyyntifirmaan, kun satuin vilkaisemaan osoitetietoja. Minulle oli annettu jonkun toisen ihmisen paketti, jossa lähettäjänä oli samainen postimyyntitalo! 


Kiikutin paketin kiiruusti takaisin ja sain omani. Toinen kerta toden sanoo, ajattelin, mutta tällä kertaa tarkistin etukäteen, että lähetys oli varmasti minulle. Avasin sen intoa pihisten - ja taas leuka losahti lattiaan asti: muovista kuoriutui musta satiinimekko, liian pientä kokoa, ja veitsisarja! Nyt vasta olinkin äimän käkenä. En ole menossa hautajaisiin, ja veitsiäkin on ihan riittävästi. Ei kyllä mennyt ihan putkeen tämä tilaus! Onkohan siellä ollut joku harjoittelija hommissa? Vai onko tämä uusi markkinointistrategia, että lähetetään asiakkaille mitä sattuu ja ajatellaan, että jos ne vaikka haluis pitää ne? Osuva slogan tälle firmalle voisi olla: "Tilaa meiltä - et arvaakaan mitä kaikkea saat!"


No jotta tämä tarina ei olisi turhan yksinkertainen, niin palauttaessani tätä satiinimekkopakettia lähikaupan palautuspisteeseen minulle tulostetussa palautustositteessa oli - tattadaa! - sen alkuperäisen eli väärän paketin vastaanottajan nimi. Nyt alkoi olla jo vaikeuksia pitää pokkaa. Sen verran tarkaksi tässä hommassa olin jo tullut, että havaitsin sen heti kuin haukka ja työnsin kuitin takaisin korjattavaksi. 

Ihmetyttää vaan, että minkälaisia asiakaspalvelijoita tänä päivänä oikein on? Minulle ehkä nyt vaan sattui tällainen todellinen maanantaitapaus, jossa kaikki mikä suinkin vaan voi mennä pieleen, tosiaan meni. Ja olisipa hauska tavata tämä "alter ego", jonka paketit käyn hakemassa ja availen, ja jonka "puolesta" näköjään kaikki paketit myös palauttelen. Muuta yhteistä meillä ei pitäisi olla kuin sukunimi, paikkakunta ja saman postimyynnin asiakkuus.

Niin juu, ne oikeat tilaukset eivät ole vieläkään tulleet. Jännityksellä odotan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti