9. elokuuta 2010

Terassiluudat

Kaikkea kaupasta ostettua pitää aina vähän tuunata. Varsinkin silloin, kun kyseessä on neitseellinen puupinta tai muutoin tylsähkö yleisilme. Vanhoja, kierrätettyjäkin kamoja voi aina uudistaa ja tehdä niistä omannäköiset. Alla olevat terassiluudat piti tietenkin ehostaa ja sivellä pintaan jotain mielenkiintoisempaa. Keltainen on varhaisempaa tuotantoani, sininen viime viikonlopulta. Näköjään alkuaikojen herkkä ilmaisu on muuttunut vuosien varrella intensiivisemmäksi. Maalit ovat sekoitus askartelu-, seinä- ja autonpaikkausmaaleja. Siis niillekin tuli uusiokäyttöä.


Laitetaan tähän vielä mukaan käytettynä saatu, perinteinen vihreä kastelukannu, joka sai viimekesäisessä käsittelyssä uuden kuosin. Lieneekö tuo kärhöä muistuttava kukkanen enteillyt tämänkesäistä klematis-innostusta vai mitä. Tai ehkä en vaan osaa maalata muunlaista kukkasta.

3 kommenttia:

 1. Onpas kivoja:) Millähän tuon meidän katkonaisen harjanvarren tuunais... Miten ihmeessä teidän harjat pysyy noin siistissä kunnossa??

  Voiskin hankkia uuden luudan ja pistää nuorimmaiselle pensseli käteen... maalinjämiäkin löytyis...

  VastaaPoista
 2. Kiitosta kiitos! Vanhempi versio on ollut kyllä tosi kovassa käytössä, näköjään remonttimaalia voi suositella myös harjanvarsiin! Uudempaan harjaan ajattelin suihkauttaa lakan päälle, pysyy parempana.

  VastaaPoista
 3. Hienoja harjoja, justiinsa mökkinappurin kanssa suunniteltiin että pitäis alkaa maalailemaan harjanvarsia :) Ihana myö tuo kastelukannut...tutkimusretki jatkuu....

  VastaaPoista